Ми хочемо подякувати всім нашим помічникам #Волонтери

Друзі, привіт! Минуло вже понад 100 днів з того моменту, як ми прокинулися не від сонечка чи співу птахів, і навіть не по будильнику… Нас розбудили вибухи. І розпочалася війна, у можливість якої ми не хотіли вірити до останнього. Хто міг очікувати, що доведеться пройти через увесь цей жах?

Розуміємо, що за цей час на наших сторінках соціальних мереж набагато тихіше. Проте робота не припинялася – зовсім навпаки! З перших днів ми використовували напрацьовані навички та мережу контактів, щоб за підтримки Технічний Центр "ВаріУс" розгорнути волонтерську мережу допомоги фронту та вимушеним переселенцям, почавши старанно працювати на Перемогу! Часу на звіти та публікації було не надто багато - дні пролітали в логістиці гуманітарної допомоги, відкритті центрів для переселенців, координації людей...

Зараз, коли потік переселенців почав спадати, ми хочемо повідомити, що з командою Пошук все гаразд! Проте ЗСУ постійно потрібна підтримка та допомога, на це буде спрямовано максимум наших сил та можливостей.

Ми хочемо подякувати всім нашим помічникам - це буквально сотні людей! Низький уклін вам. І окреме дякую нашим постійним партнерам Kiddo, Козацький Благодійний Фонд "Меморіал Сірка", Українські Рубежі, Dariia Woodland Разом ми сила та перемога близька! Молимося, віримо нашим воїнам світла, воїнам добра і ні на мить не сумніваємось у Перемозі!

Відкрити більше статей