ВІЗИТ СТУДЕНТІВ ДНІПРОВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ ДО ГК ВАРІУС

23 червня 2023р у м. Дніпро студенти з Дніпровської політехніки відвідали виставково-виробничий майданчик Інженерно-Технічного Центру ГК ВаріУс. Ця спільна подія відбулася в рамках довгострокового співробітництва в освітній сфері та дозволила молодим спеціалістам поглибити свої знання та навички в галузі металообробки та ознайомитись з сучасними технологіями виробництва.

Відвідувачі отримали можливість не лише теоретичного знайомства з металообробним обладнанням DN Solutions, верстатним оснащенням та сучасним металорізальним інструментом провідних світових виробників, а й побачили їх у роботі. Головний технолог компанії ВаріТек провів для майбутніх інженерів презентацію та познайомив їх з комплектацією та можливостями верстатів з ЧПК з системою керування FANUC на прикладі токарного центру моделі LYNX 2100L, верстату швейцарського типу PUMA ST20GSII у тандемі із барфідером LNS, фрезерного обробного центру DNM 5700.

Молоді фахівці отримали враження від високої точності та ефективності роботи станків, а також ознайомилися з різними можливостями для виробничих процесів на прикладі виставкових зразків деталей та комплексних проектів, які були виконані спеціалістами ІТЦ ВаріУс для ряду українських машинобудівних підприємств.
Візит дозволив студентам побачити, як певні концепції та технології, які вони вивчають, застосовуються на практиці в реальному виробничому середовищі. Подія також показала широкі можливості, що відкриваються перед майбутніми фахівцями в області машинобудування та технологій.

Відкрити більше статей