ІНСТРУКТАЖ З ПРОГРАМУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ FANUC ДЛЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ТММ ДНІПРОВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ

15.02.2024 студенти кафедри технології машинобудування та матеріалознавства Дніпровської Політехніки зібралися для інструктажу з експлуатації системи ЧПК на Симуляторі Fanuc. Метою практикуму було ознайомлення майбутніх фахівців з сучасними системами числового програмування на Симуляторі Fanuc та надання їм можливості пересвідчитися в роботі на апаратних і програмних засобах симулятора сучасного обладнання.

Під час практичної частини заходу студенти НТУДП отримали можливість самостійно попрацювати зі стійкою Fanuc. А також освоїти основи експлуатації обладнання Fanuc та здобути важливий практичний досвід, який буде корисним у їх майбутній професійній діяльності. Молодь зрозуміла важливість програмування обладнання у сучасному виробництві та його вплив на якість та ефективність виробничих процесів у сфері машинобудування.

Практикум з експлуатації обладнання Fanuc, проведений партнерами ГК ВаріУс для студентів кафедри ТММ Дніпровської Політехніки, виявився дуже корисним та інформативним заходом. Вважаємо подібні практикуми важливим кроком у розвитку освітньої програми, що дозволять студентам краще підготуватися до викликів сучасної промисловості.

Велика подяка нашим партнерам та друзям з ТММ Дніпровської Політехніки за співпрацю та внесок у підготовку майбутніх фахівців у галузі машинобудування.

Дякуємо нашій талановитій молоді за бажання вдосконалювати знання та розвивати українську промисловість.

Інструктаж провів провідний інженер-електронік компанії «ВАРІТЕК», Кулик Сергій Григорович.

Відкрити більше статей