Машина для попереднього налаштування інструменту E68L Tool Presetting Machine (Італія)

Сучасна обробка металу різанням вимагає все більш точних та якісних параметрів інструменту. Вимірювальна машина E68L Elbo Controlli NIKKEN може з точністю до 0.001 мм визначити розміри посадки та діаметр, здійснити вимірювання для регулювання свердловинних систем та виступу інструменту.

E68L

Вбудований оптичний мікроскоп збільшенням 32х надасть інформацію про стан та розмір зносу пластини.
Широкий асортимент стандартних і сучасних пристроїв для попередньої настройки інструменту розроблений, розроблений і виготовлений нашими партнерами - компанією Elbo Controlli NIKKEN, на сучасному виробництві в місті Меда, недалеко від Мілана (Італія). Кожен окремий конструкційний матеріал та компонент ретельно контролюється та розробляється спеціально з урахуванням функцій та вимог вимірювальних інструментів (від оптики та електроніки до скляних вагів, шпинделів та конструктивних вузлів).

Машина для попередньої настройки інструменту E68L була поставлена фахівцями ІТЦ ВариУс на підприємство НКМЗ (м. Краматорськ) для вирішення ряду технологічних завдань, пов'язаних з точним налаштуванням інструменту та контролем зносу. Дивіться фотогалерею...
Для отримання повної технічної інформації та вибору вимірювальної машини для вашого проекту:
+380 (56) 790-06-79
+380 (67) 484-87-07
mironenko@varius.com.ua

Відкрити більше статей